Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (2.90 secunde)
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Ori, avand in vedere declaratiile si deciziile liderului Corneliu Vadim Tudor, care azi sunt intr-un fel, iar maine pe dos, nu se mai stie cu exactitate daca seful organizatiei constantene este proaspat numitul Ion Anghel (foto) (consilier mangaliot) sau s-a revenit la vechea formula "dirijata" de Gheorghe Nicolae.
Avand drept obiectiv imbunatatirea calitatii vietii in randul cetatenilor, primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag (foto) a demarat, in premiera, proiectul privind iluminarea publica.
Potrivit primarului din Harsova, Tudor Nadrag (foto), de ieri s-a si inceput turnarea betonului la fundatia viitoarelor magazine. ... Am decis sa construim magazinele pentru gestionarea aglomeratiei din piata", a declarat primarul Tudor Nadrag, care a mai precizat ca valoarea viitoarelor magazine se ridica la 400.
"Practic, vor fi doua partide, dar un singur electorat", se arata in documentul semnat de Corneliu Vadim Tudor si George Becali.
35% ar vota cu Traian Basescu (din partea PDL), 25% - cu Mircea Geoana (din partea PSD+PC), 20% - cu Crin Antonescu (din partea PNL), 11% - Corneliu Vadim Tudor (din partea PRM), 5% - Principele Radu (independent), 1% - Nati Meir (independent), 3% - alt candidat.
35% ar vota cu Traian Basescu (din partea PDL), 25% - cu Mircea Geoana (din partea PSD+PC), 20% - cu Crin Antonescu (din partea PNL), 11% - Corneliu Vadim Tudor (din partea PRM), 5% - Principele Radu (independent), 1% - Nati Meir (independent), 3% - alt candidat.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, afirma ca, in cazul in care nu se va califica in turul doi al alegerilor prezidentiale, voturile simpatizantilor sai nu vor fi merge la Traian Basescu.
Doi candidati la alegerile prezidentiale, Corneliu Vadim Tudor (PRM) si Kelemen Hunor (UDMR) au criticat luni propunerea Autoritatii Electorale Permanente din Legea alegerii presedintelui potrivit careia fiecare candidat ar urma sa plateasca o taxa de 1,2 mil.
Corneliu Vadim Tudor, seful unui partid extraparlamentar (PRM) il acuza pe Patriarhul Daniel ca si-a vandut sufletul Satanei, facand campanie electorala pentru Traian Basescu, seful statului santajandu-l pe inaltul ierarh cu un dosar de Securitate. ... Corneliu Vadim Tudor uita preceptul biblic "Nu judeca pentru a nu fi judecat".
"Nu Crin Antonescu, nu Mircea Geoana ar putea fi un Obama pentru Romania, ci Klaus Johannis", este de parere jurnalistul Cristian Tudor Popescu. ... Daca PSD insista in continuare pe un premier propriu sau incepea negocierile cu PNL, situatia nu ar fi dus nicaieri, considera Cristian Tudor Popescu.
Simpatizantii liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, ce doreau sa sustina lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, nu au fost lasati sa intre in sala Teatrului Odeon, unde facusera repetitii timp de cateva zile.
Comentand alegerile din turul 2 al prezidentialelor, Cristian Tudor Popescu este cinic, ca de obicei. ... Tudor, multi simteau nevoia sa-si dea palme cand ieseau de la vot, acum tendinta e sa te speli pe maini.
Jurnalistul Cristian Tudor spune ca acelasi gen de comportament fata de presa l-a mai vazut si la Ion Iliescu, si la Traian Basescu. ... A facut-o cu un gest foarte gingas, nu l-a smuls", a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (foto) a declarat la Realitatea TV ca Guvernul Boc a gresit pentru ca nu a ascultat si "alte voci" care ii spunea ca greseste si n-a cautat si alte solutii.
Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat luni, in plenul PE, ca "regimul Basescu astazi eutanasiaza caini, iar maine va eutanasia oameni" si a cerut interventia PPE pe langa cei de la PDL in vederea opririi actiunii de ucidere a patrupezilor.
Octav Cozmanca, Tudor Mohora si Ion Sasu, fosti lideri ai PSD, aripa descendenta din PCR, alaturi de Ioan Toma, ultimul sef al Uniunii Tineretului Comunist, pun la cale un nou partid de stanga. ... Fostul deputat PSD Tudor Mohora s-a ferit si el sa deconspire detaliile noului proiect politic.
"Basescu le-a promis ungurilor 5 judete la intalnirea secreta cu Vicktor Orban" Presedintele Traian Basescu s-ar fi intalnit in secret cu premierul Ungariei, Viktor Orban, pentru a-l ruga sa convinga UDMR sa nu iasa de la guvernare si le-ar fi promis ungurilor 5 judete - cel putin asta a declarat Corneliu Vadim Tudor intr-o emisiune televizata.
La Iasi, disputa se da intre Cristian Adomnitei si Relu Fenechiu (PNL) si Tudor Ciuhodaru (PC). ... La Iasi, conservatorii au insistat ca primaria sa revina lui Tudor Ciuhodaru in defavoarea pesedistului Gheorghe Nichita.
Cristian Tudor Popescu, despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD Cristian Tudor Popescu a vorbit, in cadrul editiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
google-analytics.com